Kovové regály

Pelíšky pro domácí mazlíčky

  • Nové
Novinka

Kartonové škrabadlo pro kočky - Zvlněná deska se šantou SPRINGOS PA1077

60 Kč

50 Kč (bez DPH)

Počet
Sklady CZ: 41 ks expedice 1-2 pracovní dny expedice 1-2 p. dny

Sklady EU: 831 ks expedice 3-5 pracovních dnů expedice 3-5 p. dnů
PA1077
5907719459912
Springos
Škrabadla
Kočičí škrabadlo z pevného vrstveného kartonu a optimálně zvlněným tvarem pro škrábání. Vyrobená z bezpečného a nezávadného materiálu. Součástí je balíček šanty kočičí, který přitahuje a stimuluje kočky, zároveň pomáhá snižovat stres a úzkost. Ideální pro zábavu a péči o drápky.
Celý popis
Dotaz

Dotaz na produkt

Kartonové škrabadlo pro kočky - Zvlněná deska se šantou SPRINGOS PA1077

Kartonové škrabadlo pro kočky - Zvlněná deska se šantou SPRINGOS PA1077

Kočičí škrabadlo z pevného vrstveného kartonu a optimálně zvlněným tvarem pro škrábání. Vyrobená z bezpečného a nezávadného materiálu. Součástí...

*
*
*

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Kočičí škrabadlo z pevného vrstveného kartonu a optimálně zvlněným tvarem pro škrábání. Vyrobené z bezpečného a nezávadného materiálu. Součástí je balíček šanty kočičí, který přitahuje a stimuluje kočky, zároveň pomáhá snižovat stres a úzkost. Ideální pro zábavu a péči o drápky.

Zvlněný tvar

Kartonové škrabadlo pro kočky - Zvlněná deska se šantou SPRINGOS PA1077 je skvělým doplňkem pro každou domácnost s kočkou. Pevná a odolná kartonová deska je navržena tak, aby poskytovala optimální povrch pro škrábání, čímž chrání váš nábytek a pomáhá udržovat kočičí drápky ve skvělém stavu. Díky zvlněnému tvaru nabízí škrabadlo ideální sklon, který kočky milují aj dělá z něj neodolatelný cíl pro jejich škrábání a hraní.

Ekologický materiál

Deska je vyrobena z bezpečných a nezávadných materiálů, což zaručuje, že je vhodná pro každodenní používání bez jakýchkoli rizik pro zdraví vaší kočky. Kromě toho je toto škrabadlo ekologické, protože karton je recyklovatelný a šetrný k životnímu prostředí.

Toto škrabadlo je ideální pro zábavu, odpočinek i udržování zdraví vaší kočky. Jednoduché a praktické řešení, které přináší mnoho výhod jak pro vašeho mazlíčka, tak pro váš domov.

Balíček sušené šanty

Jednou z hlavních předností tohoto produktu je balíček šanty kočičí, který je součástí balení. Šanta kočičí má pro kočky přirozeně přitažlivé účinky – stimuluje jejich smysly a podporuje jejich aktivitu, což činí škrabadlo ještě atraktivnějším. Šanta také pomáhá snižovat stres a úzkost, může být zvláště užitečná v obdobích, kdy je vaše kočka vystavena novým nebo stresujícím situacím.

Tento produkt poskytuje vaší kočce prostor pro škrábání a hraní, zatímco vy můžete mít jistotu, že váš nábytek zůstane chráněn a váš mazlíček bude spokojený a uvolněný.

Hlavní přednosti

  • Pevná a odolná kartonová deska
  • Optimální zvlněný tvar
  • Bezpečný a nezávadný materiál
  • Balíček šanty kočičí
  • Šanta kočičí snižuje stres a úzkost
  • Ekologický, recyklovatelný materiál
  • Snadno přemístitelné

Technické parametry

  • Délka: 44 cm
  • Šířka: 20 cm
  • Výška: 3,5 cm
  • Materiál: vrstvený karton